Kaupallinen yhteistyö

Kaivari 21 -tapahtuman yhteistyökumppaneina on useita erilaisia tahoja, jotka ovat tärkeässä osassa tapahtuman järjestelyissä. Osa yhteistyökumppaneistamme tarjoaa myös lentonäytökseen saapuvalle yleisölle erilaisia etuja.

Majoituminen Clarionin hotelleissa

Clarion hotellit Helsingissä sekä lentokentän kupeessa Vantaan Aviapoliksella toimivat Kaivopuiston lentonäytöksen majoituskumppaneina. Clarion tarjoaa nyt 20% alennuksen huoneiden päivän hinnasta koskien yöpymisiä ajanjaksolla 5.-8.8.2021 molempiin hotelleihin. Varatessasi huonetta käytäthän koodia Kaivari21.

Clarion Hotel Helsinki
Clarion Hotel Helsinki ja sen 78 metriä korkeat tornit ovat yksi Helsingin tunnetuimmista maamerkeistä. Hotellissa on upea 16. kerroksen kattouima-allas, Skyroom -baari, 425 tyylikästä huonetta, moderni tapahtumakeskus sekä Kitchen & Table -ravintola.

Clarion Hotel Aviapolis
Clarion Hotel Aviapolis on kansainvälinen ja energinen kohtaamispaikkasi Helsinki-Vantaan lentoaseman vieressä. Kirjaudu sisään ja nauti 258 hotellihuoneesta, kokoustiloista, Kitchen & Table -ravintolasta sekä rentoutumisosastosta, jossa mm. sauna.

 

Kiinnostuitko kumppanuudesta?

Jos olet kiinnostunut yhteistyöstä tapahtumassamme, olethan sähköpostitse yhteydessä seuraaviin henkilöihin:

Yhteistyökumppanuudet ja näyttelypaikat: Markku Kyyrönen, markku.2021@sinoy.fi
Maanäyttelyn näytteilleasettajat & kauppiaat: Ilkka Kangastalo, ilkka.2021@sinoy.fi

 

Yhteistyökumppanit

Scroll to Top