Kaivopuiston lentonäytös tuo tilapäisiä muutoksia Kaivopuiston ympäristöön 19.7-11.8.2021

Suomen Ilmailuliitto järjestää vuoden 2021 päälentonäytöksensä Helsingin Kaivopuistossa 6.-7.8.2021. Lentonäytös saattaa aiheuttaa hetkittäin kovaakin ääntä jo torstaina 5.8. klo 16-21 välisenä aikana, ja erityisesti perjantaina 6.8. klo 18-21. Lentotoiminta alkaa 6.8. klo 16.00.

Ohjeistamme katsojia ja alueella oleskelevia suojaamaan kuulonsa, ennen kaikkea lasten ja herkkäkuuloisten osalta. Myöskään lemmikkejä ei pidä tuoda tapahtuma-alueelle. (Ks. lisätietoa – Info)

Väliaikaiset liikennejärjestelyt 6.-7.8 ja Kylpylänaukion parkkipaikka pois käytöstä

Ajoneuvoliikenne on kielletty molempina tapahtumapäivinä seuraavilla kaduilla: Merisatamanranta, Ehrenströmintie ja Itäinen Puistotie sekä ko. alueella on pysäköintikielto pe-la. Huoltoliikenne on sallittu ajoluvalla pe 6.8. klo12.00 asti. Suljettujen katujen varrella asuvilla on katujen käyttöoikeus kotiin mentäessä tai sieltä poistuttaessa. Lisäksi rakennus- ja purkuaikoina on tilapäisiä katujen käyttökatkoja.

Maanäyttelyn rakentamisen aloitus tuo muutoksia myös Cafe Ursulan läheiselle Kylpylänaukion parkkialueelle. 19.7. alkaen parkkialueen länsipuoli on poissa käytöstä ja tapahtumaviikolla koko parkkipaikka on suljettu.

Aikataulu tapahtuman pystytykseen ja purkuun

  • Rakentamisen aloitus on maanantaina 19.7.
  • Yleisöpäivät perjantaina 6.8. klo 10–22 ja lauantaina 7.8. klo 10–18 (22)
  • Lentonäytös perjantaina 6.8. illalla (säävarapäivä lauantaina)
  • Näytteilleasettajien ennakkotapahtumia maanantaina 2.8. alkaen
  • Cafe Ursula suljettuna yleisöltä 6.8. yksityistilaisuuden vuoksi
  • Ilmaiskonsertti tapahtuma-alueella lauantaina 7.8.
  • Näyttelyalueen purku sunnuntaista 8.8. – keskiviikkoon 11.8.

Covid19

Kaivari 21 -tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille. Tapahtuman järjestelyissä huolehditaan viranomaisten vaatimusten mukaisesti voimassa olevat ulkoilmatapahtumaa koskevat terveys- ja turvallisuusohjeet sekä -suositukset. Suosittelemme maskien käyttöä sekä huomioimaan turvavälit muihin katsojiin sekä maanäyttelyssä muihin vierailijoihin.

Scroll to Top